“Út a boldogsághoz”

A 2015/2016-os tanév első osztályosai jelentkeztek a Duna Pláza által kiírt pályázatra, melynek címe „Út a boldogsághoz”. Minimum három jó cselekedetet kell végrehajtani, melyet képekkel, videóval kell dokumentálni, majd pedig feltölteni a kért felületre. Az első osztályszintű jó cselekedet 2015. december 22-én történt meg, amikor is a gyerekek tanítóikkal (Muhariné Mihály Violetta, Molnárné Pete Marianna) becsöngettek idős emberekhez és verssel, énekkel, illetve egy kis ajándékkal kedveskedtek az ajtót nyitóknak.
Folytatva a jó cselekedeteinket 2016. február 17-én közösen kitakarítottuk, átpakoltuk tantermünket, ezzel is arra tanítva a gyerekeket, hogy fontos a közvetlen környezetünk tisztán tartása.
A harmadik jó cselekedetet pedig 2016. március 9-én lesz, amikor is az iskolánk előtti park takarításába kezdünk. Ezekkel a tettekkel nem csak munkára neveljük a gyerekeket, hanem a környezetismeret tananyagunkat gyakorlatba ültetjük, illetve a közelgő ünnep alkalmából rendtételre sarkalljuk a gyerekeket.
Egyébként a pályázathoz a családok is hozzájárulnak azzal, hogy otthonukban lefotózzák gyermekeiket, ha jó cselekedetet hajtanak végre!

 

Author: