Zsóry tábor

Tavasszal értesítettek bennünket, tanodás gyerekeket, hogy augusztus elején négynapos táborba mehetünk el Zsóry-zsibongóba Mezőkövesdre. Augusztus 12-én reggel izgatottan indultunk útnak.

Érkezés után bepakoltunk a szobáinkba, és ebédet követően -mindenki nagy örömére – átmentünk a strandra. A sok játék, úszás, csúszdázás után kifáradva sétáltunk vissza a szálláshelyre. Vacsora után ismerkedési est volt, ahol minden táborozó csapat bemutatta saját települését, tanodáját. Eztán 11 óráig táncolhattunk a discoban.

A következő napon reggeli után Szafari túrára indultunk. Az izgalmas utazás után megtekinthettünk egy barlanglakást, annak minden felszerelését, gazdasági épületeit. Ezután egy könnyű hegymászás után eljutottunk a Kaptárkövekhez, a hegytetőről gyönyörködhettünk a tájban. Miután visszatértünk, kicsit pihentünk. Később egy rövid sétát tettünk a szállásunk környékén,egy parkban pedig fociztunk,beszélgettünk. A következő napon ismét a strandolás játszotta a főszerepet. Egész nap fürödhettünk, aminek nagyon örültünk. Hiába fáradtunk el, az esti discora még mindenkinek maradt ereje.

Az utolsó nap reggelén szomorúan vettük észre, hogy milyen gyorsan eltelt ez a néhány nap. Összepakoltuk a holminkat, és egy közös fényképezés után elhagytuk a tábort. Sok új ismeretséget kötöttünk, akikkel remélhetőleg még találkozunk!

Délután érkeztünk haza fáradtan, de sok új élménnyel gazdagodva.