Tanévnyitó 2016

Ebben a tanévben 14 kis elsős diák kezdte meg iskolai tanulmányait.

Vajda Anna tagintézmény-vezető így köszöntötte őket:

„Szeretettel köszöntelek benneteket!

Kívánom, hogy jól érezzétek magatokat ti is az iskolában és könnyedén, játszva vegyétek az akadályokat a „Tudás Várának bevétele” során. Mindig figyeljetek Jutka nénire, fogadjátok meg tanácsait, ő lesz az, aki útbaigazít benneteket, segít beilleszkedni az iskolai életbe. Szerezzetek sok piros pontot, nyomdát, hogy szüleitek veletek együtt örülhessenek!

Sok élmény, új barátok várnak rátok, ugyanakkor elkezdődik a rendszeres és kitartó tanulás. El kell készíteni a leckét még akkor is, ha nem lesz kedvetek hozzá, és így a tanév végére meg tanultok írni, olvasni, számolni. Biztos vagyok abban, hogy tanítótok segítségével és szüleitek támogatásával rövid időn belül a betűk megismerése egy új és gazdag világot nyit ki számotokra is. Ehhez kérem szüleitek türelmét, segítségét, munkájuk rendszeres figyelemmel kisérését, mert a kötelességtudat kialakítása, fejlesztése közös feladatunk.

Holnap reggel már táskával vár benneteket az iskola, szólít a tanító néni és üdvözöl majd a vén berregő csengőnk is.

Kívánom nektek, hogy érezzétek magatokat jól ebben az iskolában, felszabadultan tanuljatok, játszatok, barátkozzatok. Most ünnepélyesen is iskolánk diákjaivá fogadlak benneteket. Átadom az emléklapot, mely tanúsítja, hogy ti mától hivatalosan is Bozóky-sok lettetek.”

Author: