Diákolimpia

Diákjaink diákolimpiai sikerei Dudás Dóra, iskolánk 6.osztályos tanulója 2 diákolimpián is képviselte intézményünket. Elsőnek 2022. 03. 19-én Orosházán ért el 9. helyezést Basic Aerobik kategóriában.
2022. 03. 24-27. között a Győrben megrendezésre kerülő Ritmikus Gimnasztika Diákolimpia Országos Döntőjében közel 40 versenyző közül karika gyakorlatával a 6. helyet sikerült megszereznie. A többnapos versenyre a Jászdózsai Iskoláért, Óvodáért és Közművelődésért Alapítvány támogatásával tudott elmenni. Ezúton szeretnénk megköszönni az iskola és a család nevében az alapítványnak, hogy hozzájárult Dóri sikeres versenyzéséhez.
A diákolimpiákra történő felkészülését segítette a 2022.02.19-21.között megrendezésre kerülő Gracia Cup, melyen a több országból érkező versenyzők közül korcsoportjában a dobogó legmagasabb fokára állhatott.
Mizsei Dorka 3. osztályos tanuló rendszeresen részt vesz a Sakksuli kupa gyereksakkversenyein, ahol újra és újra dobogós helyen végez. Ennek is köszönhető, hogy a II. korcsoportos diákolimpia megyei döntőjében 6. helyen végzett.
Gratulálunk mindkét diákunknak!

Author: Jaszsagi Altalanos Iskola Bozoky Janos Alt. Isk. Tagint.