Őszi osztályprogramok

Iskolánkban fontosnak tartjuk az is, hogy a gyermekek szabadidejüket hasznosan töltsék el, és formálódjon az osztályközösség. Ezért igyekszünk több alkalommal szervezni számukra olyan programokat, ahol jól érzik magukat, de közben tanulnak is, és gyakorolják az egymásra figyelést is.

Október elején az 5. osztály tanterem avató bulit tartott, mivel a tanév elején új osztályterembe költöztek. A nemzeti színű szalag átvágása után játékos vetélkedőkkel, tánccal, eszem-iszommal, vidáman telt a délután.

A harmadikosok októberben Jászberényben voltak osztályprogramon. A moziban jól szórakoztak a Kis kedvencek titkos élete című 3D-s filmen. Utána pedig a Városi Könyvtárban megtekintették a Süsü és barátai kiállítást, Csukás István mesehőseiből.

Az elsősök november 9-én szintén moziztak Jászberényben, majd megnézték a Játékos tudomány sorozat keretében a „Testünk a csoda” című interaktív kiállítást, melyen számos, egyedi tervezésű, a test működését bemutató modellt tekinthettek meg, próbálhattak ki.

Az 5. osztály november 10-én nézte meg ezt a kiállítást, ők utána a Margit-szigeten a kondi pályán erősödtek. Nagyon élvezték a rövid kirándulást.

Author: