Segítség az e-Kreta használatához.

Az elektronikus napló megtekintésének lehetőségei (minden esetben élő internet kapcsolatra van szükségünk):

  1. Asztali számítógép segítségével a preferált böngészővel (Chrome, Firefox, Opera stb.). A címsorba a  https://klik201345021.e-kreta.hu kell beírni vagy a http://jaszoktatas.hu/szekely/ oldalon a KRETA linkre kattintva érhetjük el. A szülőértekezleteken kiosztásra kerültek a belépéshez szükséges felhasználónevek és jelszavak, melyek megadása után megtekinthetjük a gyermek elektronikus ellenőrzőjét. További segítség lehet a következő linken található ismertető letöltése, átolvasása. Segítség az eKRETA használatához.
  2. Androidos telefon, tablet segítségével.  Az eszközre le kell tölteni az e-Kreta alkalmazást, mely Play Áruházban megtalálható. Letöltés után az applikációt elindítva szintén szükségünk lesz a kiosztott felhasználónévre és jelszóra. Ha több gyermekünk is jár ugyanabba az iskolába akkor a menüben található “Profil szerkesztése” pontban hozzá kell adni a másik gyermek hozzáférési adatait is.
  3. iOS rendszert futtató eszközökkel (iPhone, iPad) segítségével. Az eszközre le kell tölteni az e-Kreta alkalmazást, mely AppStrore-ban megtalálható. Letöltés után az applikációt elindítva szintén szükségünk lesz a kiosztott felhasználónévre és jelszóra. Ha több gyermekünk is jár ugyanabba az iskolába akkor a menüben található “Profil szerkesztése” pontban hozzá kell adni a másik gyermek hozzáférési adatait is.

 

Author: root