TANÉVNYITÓ 2018/19.tanév

2018.szeptember 3-án 8 órakor ünnepélyes tanévnyitóval kezdődött el idei tanévünk. A tanévnyitó ünnepségen köszönthettük Sári Ferenc polgármestert, valamint Tomcsányi Tamásnét, a Szülői Szervezet elnökét is. Bemutatkozott új kolléganőnk, Dancsné Baráth Bernadett, aki az alsós napközi mellett készség tárgyakat is tanít az 1.,2.,3 osztályokban, helybeli kezdő pedagógusként nagy kihívással kerülve így szembe.

A rendezvény műsorában a hagyományokhoz híven a zeneiskolás diákok szerepeltek Vakosné Sánta Teodóra tanárnő vezetésével, valamint óvodapedagógusaik felkészítésével az iskolát megkezdő 13 első osztályos tanuló mutatta be műsorát.

Az ünnepséget követően minden tanuló 3 osztályfőnöki órával kezdte el a 2018/19-es tanév tanulmányi munkáját, ahol megkapák ingyenes tankönyveiket és órarendjüket, beszámoltak egymásnak a nyári szünet eseményeiről. Az első és az ötödikes tanulók új osztályfőnököket köszönthettek, a kicsik Gyenesné Cserháti Katalint, a nagyok Hanuszka Sámsont.

Ebben a tanévben, 8 osztályban és 2 napközis csoportban folyik a nevelő-oktató munka, ezen kívül fejlesztő-, felzárkóztató-, és képesség kibontakoztató órákon, valamint szakkörökön vehetnek részt diákjaink.

Author: szerkeszto