Ügyességi vetélkedő a rendőrség szervezésével

  1. 10. 10-én Budapestre indultunk reggel 7 órakor, Tősér László vezetésével. Összesen 24 diák várta izgatottan a rendőrég által szervezett ügyességi versenyeket.

9:30-ra értünk oda, leadtuk a regisztrációs lapot és bementünk a sportcsarnokba elfoglalni a helyünket. Már sok gyerek és felnőtt gyülekezett a helyszínen, az ország több megyéjéből.Összesen 12 csapat várta, hogy 10.30-kor elkezdődjön a verseny.

Az első pályán biciklizni kellett. Az egyik iskolás társunk 0 hibával és 1:05 mp alatt jutott végig a pályán! Ez igazán jó eredménynek számított.

Miután ott végeztünk, a következő állomáshoz mentünk. Ahogy az állomásokon barangoltunk rengeteg dolgot próbáltunk ki, ami mindenkinek nagyon tetszett. Volt köztük: lövészet, rollerezés, ügyességi akadályverseny…stb.

Amikor az utolsó feladatnak is vége lett, szabad program következett. Itt lehetett híres világbajnokokkal fotózkodni, beszélgetni, vagy akár egy vadászhelikopterbe beülni.

15.00-kor eljött az eredményhirdetés ideje. A jászágói csapat a 9. helyezést érte el, de mi ennek is nagyon örültünk. Különböző ajándékokat kaptunk: kulacsot, könyvet, kulcstartót,toll, kitűzőt.

A verseny végeztével elindultunk haza indultunk haza. Útközben egy karácsonyi vásárt is megjártunk, majd a  buszon fáradtan beszéltük meg a mai napot.

Mindenkinek nagyon tetszett a mai nap. Körülbelül 18:30-ra értünk vissza Jászágóra. Köszönjük Tősér Lacinak, hogy elvitt minket, felejthetetlen élmény volt!

Guba Beatrix 8. osztály

Author: szerkeszto