Pénz7 az iskolában

Sikeresen zajlott a második Pénz7Tekintsék meg a Pénz7 2016 Nyitóesemény összefoglaló kisfilmjét: https://www.youtube.com/watch?v=Jrg76Abn9uY&feature=youtu.be

Idén március 7. és 11. között ismét megrendezésre került hazánkban a Pénz7 programsorozat. A minden évben közel harminc ország részvételével megvalósuló kezdeményezés legfőbb célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet a pénzügyek tudatos kezelésére. Mindezt úgy, hogy a hétköznapi életben is hasznosítható, gyakorlatias pénzügyi-gazdasági ismereteket adjon át az iskolás korosztálynak, s ezáltal hozzájáruljon a fiatalabb generációk pénzügyi tudatosságának fejlődéséhez.

2016-ban 788 iskola, 1435 pedagógus és 250 pénzügyi önkéntes juttatta el a Pénz7 pénzügyi ismereteit a programba kapcsolódó 102 ezer diáknak.

Iskolánk is bekapcsolódott a programba, 1-3., 2-4.,5-6.,7-8. osztályok dolgoztak együtt, ezzel felhívva a figyelmet a takarékosságra. A gyerekek érdeklődve, örömmel készítették el az érdekes feladatokat. Néhány kép az izgalmas pillanatokból.

Author: szerkeszto